» » فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (سس آینه ای)

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (سس آینه ای)

 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ) (سس آینه ای)---DFV 106
 

فیلم آموزش طرز تهیه سس براق فرانسوی (آیسینگ)  (سس آینه ای)

 از این سس برای پوشش کیک استفاده می شود 

 

 

 

ترجمه فیلم

 

4 ورقه ژلاتین معادل 10 گرم را در آب سرد قرار داده تا خیس بخورد.

125 میلی لیتر یا سی سی آب را در یک قابلمه ریخته و به آن 225 گرم شکر معمولی اضافه و حرارت می دهید تا به جوش آید. وقتی کاملا جوشید (دمای آن در این حالت در حدود 104 درجه سانتی گراد است) آنرا از روی حرارت بردارید و به آن 150 گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت گردد. سپس 30 گرم پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید. 65 میلی لیتر یا سی سی خامه پرچرب اضافه کرده و مخلوط کنید. وقتی دما به حدود 60 درجه سانتی گراد رسید ژلاتینی که در آب سرد قرار داده بودید تا خیس شود را آب آنرا کامل گرفته و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط یکنواخت بدست آید. این مخلوط را صاف نموده و توسط مخلوط کن کاملا مخلوط نمائید و مجددا صاف کنید. اجازه بدهید دمای مخلوط خنک شده یعنی به دمای محیط یا حدود 28 درجه سانتی گراد برسد. حال مطابق فیلم برای تزئین کیک استفاده کنید.

 


دانلود

- MP4 دانلود کلیک راست روی لینک -> Save Target As

 


 سفارش فیلم مربوطه با کیفیت اصلیخرید موردی و ارسال لینک دانلود به ایمیل امکان پذیر شد
 

 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, سس, براق, فرانسوی, (آیسینگ), طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 
نسخه ی قابل چاپ
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 7 567 نظرات: 0

فرم ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
 
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی شود

تقویم

<    «  آذر 1395  »    >
شیدسچپج
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

برترین مطالب

مطالب تصادفی