امروز: سه شنبه، 30 مرداد 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

کرم توت فرنگی ، روکر توت فرنگی

عرض ادب و احترام مجدد بر علاقه مندان هنر شیرینی پزی . در پست قبلی ، دستور کیک لیمو کرمدار را آموزش داده بودم ، که تنها دستور کامل کیک و روش فیلینگ و کاور کشی کیک را گفته بودم . در این پست ، کرم کیک را ، توضیح خواهم داد . برای فیلینگ یعنی لایه کشی هر کیکی ، از هر نوع کرمی که دوست داشتید میتوانید استفاده کنید . سعی کنید تا جایی که میتوانید نوع کرم را با مزه ی کیک ، هماهنگ کنید تا هم کیفیت کارتان چندین برابر شود و هم از خوردنش لذت ببرید. با گفتن یک بسم الله الرحمن الرحیم دست بکار آموزش کرم  خواهیم شد . 

کیک لیمو کرمدار ( کیک لیمو با پودر ژله لیمو )

عزیزان ، در پست قبلی ، دستور کیک لیمو کرمدار را برایتان گذاشتم . در این پست ، تنها عکسی از کیک لیمو را میگذارم که تنها کمی روی آنرا تزیین کردم . میخواهم با عکس ، به شما عزیزان نشان دهم که این کیک ، دارای پف بسیار خوبی هست و میتوانید براحتی آنرا تهیه کنید 

کیک لیمو کرمدار ( کیک لیمو با پودر ژله لیمو )

سلام و عرض ارادت دارم خدمت خواهران خوب خودم ، وقت تان گهر بار انشألله . خانم های کدبانو ، دلشان میخواهد که کیک های رنگی تهیه کنند که از رنگ های مجاز خوراکی استفاده نشده باشد ، و راحت هم بتوانند کیک را تهیه کنند. من هم این بار ، با دستوری از یک کیک ساده و راحت و در عین حال ، رنگی ، خدمت تان رسیدم . در آموزش های قبلیم ، درباره ی تهیه ی دسرها نکاتی را عرض کرده بودم ، که دقیقأ در مورد کیک پختن هم صادق هست ، یکی رعایت تمام نکات پخت کیک ، عمل کردن مو به مو به هر دستوری ، یکبار برای خود مطالعه کردن و مراحل کار را در ذهن مجسم ساختن و با توکل بر خدا و اعتماد به نفس ، عمل کردن . باور کنید که کیک پختن ، خیلی راحت هست ، آنقدر راحت که پس کوچولوی پنج ساله ام ، قادر هست کیک اسفنجی بپزد. شاید باورش برایتان سخت باشد ، اما در گروهی که هستم ، این نمونه آموزش ها را ، با کمک فرزند کوچکم دادم . پس خانم های جوان ، توکل به خدا و اعتماد به نفس داشته باشید :  چرا که خواستن ، توانست است . برای این کیک ، سه تا تصویر برایتان میگذارم ، تصویر اول ، از خود کیک هست که بصورت ساده هست و تنها کمی تزیینش کردم . تصویر دوم از کاور کشی کیک هست و تصویر سوم برش خرده ی کیک هست . به امید خدا بسراغ آموزش میرویم . 

پاناکوتا کیوی

سلام و عرض ادب دارم خدمت تمامی هنرمندان ، مخصوصأ آشپزی و شیرینی پزی . با یک دسر خیلی خوشمزه و البته مناسب تمام مجالس خدمتتان رسیدم . افرادی که طالب میوه ها ، مخصوصأ کیوی هستند، میتوانند این دسر خیلی خوشمزه را تهیه کرده و در مجالس های خود ، بدرخشند . دسر و ژله درست کردن ، خیلی خیلی کار راحتی هست و بی درد سر ، خیلی راحت تر از آنچه که فکرش را میکنید ، تنها توجه به رعایت نکات هر ژله و دسری هست که درون خود دستور ، اشاره شده ، و کمتر کسی به عمق دستور توجه میکند . توصیه میکنم بعنوان کسی که سالهاست در امر شیرینی و دسر و آشپزی ، فعالیت دارم ، توصیه میکنم که اول از هر کاری ، باید نکات مربوط به هر دسر و ژله را ، کامل و با فکری آزاد ، مطالعه کنید، سپس دستور هر دسر و ژله ای را یک بار برای خود بخوانید و مراحل کار را در ذهن خود مجسم کنید ، و درست و حسابی و جمله به جمله دستورات را مطالعه کنید و بعد هم در حین عملیات، مو به مو طبق دستور پیش رویتان عمل کنید. با توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تمرین مستمر ، مطمئن باشید که در هر کاری موفق خواهید شد . پس بسم الله 

کباب حسینی با مرغ ( کباب حسینی میوه ای )

سلام وقت همگی بخیر ، با یک غذای خوشمزه و و راحت ، بنام کباب حسینی میوه ای درخدمتتان هستم . این غذای خوشمزه را ، در مجالس تولد و جشن ها ، میتوانید تهیه کنید . اکثر خانم ها فکر میکنند که گوشت ها را فقط با ادویه ها میتوان زحم زدایی و مرینیت ( یعنی مزه دار ) کرد ، اما بهتر هست بدانید که با انواع آب مرکبات و آب میوه ها ، در هرفصلی که میوه اش هست ، میتوان گوشت ها را ، مزه دار کرد. حتی با انواع عرقیجات هم ، میتوان گوشت ها را ، برای هر غذایی ، از چند ساعت قبل ، مرینیت کرد ، مانند عرق بهارنارنج ، عرق زیره ، عرق هل ، عرق نسترن ، عرق گل گاو زبان ، عرق دارچین ، براحتی مزه دار کرد. حالا با صلواتی بر اهل بیت ( ع ) ، به سراغ آموزش میرویم .