امروز: سه شنبه، 4 اردیبهشت 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

کوفته برنجی بدون تخم مرغ

 

کوفته برنجی بدون تخم مرغ
دستور آموزشی از بانو مرضیه

اکثر خانم ها ، در درست کردن کوفته ها مشکل دارند، و فکر میکنند که کار سختی هست . ولی امروز به شما علاقه مندان آشپزی ، آموزشی را یاد میدهم که ، نه تنها کوفته پختن سخت نیست ، بلکه صبوری و اطلاعات داشتن و تمرین کردن نیاز دارد. مواد کوفته ها را بیشتر با تخم مرغ چسبنده میکنند، اما بدون تخم مرغ هم میتوان بهترین کوفته را پخت . چون خیلی ها هستند که دوست ندارند درون غذایشان تخم مرغ باشد و یا اینکه از بوی تخم مرغ در غذا بیزار هستند و یا اینکه دکتر ، آنها را از خوردن تخم مرغ منع کرده . پس با ما همراه باشید .

روکر موزی شکلاتی دسر ایتالیایی


 

روکر شکلاتی موزی دو دسر ایتالیایی در یک دسر

سلام خدمت علاقه مندان هنر شیرینی پزی و آشپزی
بانو مرضیه هستم ، این بار ، در دسری که در پست های قبل آموزش دادم را ، دریک دسر بکار بردم ، و شبیه چیزکیک روکر شکلاتی موزی ، در آوردم . هر دو تا دستور روکر موز و روکر شکلاتی را ، در پست های قبلی گفتم . اما برای اینکه تداعی برایتان شود، دستور روکر شکلاتی را همراه با عکس جدیدی خواهم گذاشت . تا بدانید که با کمی خلاقیت ، خواهید توانست که دسرهای جدید و بسیار شیکی را خلق کنید.

روکر شکلاتی دسر ایتالیایی

 


روکر شکلاتی دسر ایتالیایی
بسیار شیک و مجلسی و مناسب تمام مجالس و جشن ها
دستور امتحان شده از بانو مرضیه


در این پست ، ادامه ی کرم دسر روکر را خدمتتان ارائه میدهم . در پست قبل ، روکر موز را آموزش دادم و در این پست ، روکر شکلاتی اش را تقدیم نگاه های گرمتان میکنم . این کرم شکلاتی را هم ، میتوانید مانند بقیه ی کرم ها ، برای فیلینگ کیک هایتان استفاده کنید و بسیار هم خوشمزه هست ، مخصوصأ برای افرادی که طرفدار کاکائو و شکلات هستند و باز بخصوص بچه های گل و دوست داشتنی . انشألله که این دسر را هم تهیه کرده و لذت خواهید برد .

روکر موز دسر ایتالیایی



 

روکر موز دسر ایتالیایی
دستور امتحان شده از بانو مرضیه مناسب تمام مجالس و تمام جشن ها

این دسر ایتالیایی ، مانند نوعی کرم هست ، که میتوانید حتی برای روکش کیک ها و حتی فیلینگ کیک هایتان ( فیلینگ یعنی مواد میانی لا به لای کیک ) استفاده کنید. بسیار بسیار خوشمزه هم هست . توصیه میکنم که اگر میخواهید تمام دسرها و ژله هایتان ، بسیار خوب بسته شود و بسیار هم خوشمزه باشد ، حتمأ از یک شب قبل  تهیه کنید تا تمام مواد دسر ، بر روی مواد همدیگر اثر گذاشته و مواد دسرها ، هم مزه شوند. در این دسر ، از اسانس مجاز مصنوعی موزی  ، که در لوازم قنادی فروشی ها هم پیدا میشود ، میتوانید استفاده کنید. ولی هر چه که از این اسانس های مصنوعی ، در دسرهایتان ، استفاده نکنید ، خیلی بهتر و خوشمزه تر و سالم تر خواهند بود. 

ژله تلفیقی تار و پود


 

ژله تلفیقی تار و پود برای ۱۵ نفر
دستور از بانو مرضیه

این بار هم با یک ژله ی بسیار شیک ومجلسی و جدید خدمتتان رسیدم. این ژله هر چند که مانند بقیه ی ژله ها پر کار هست ،ولی بعد از اتمام کارتان، حسابی لذت خواهید برد که توانسته اید با تمرین و توکل برخدا ، چه ژله ی بسیار زیبایی تهیه کنید . تلفیقی یعنی این که دو یا چند ژله را ، در یک دستور با هم ترکیب کنند ، که دراین ژله ، ژله ویترینی رزت سیب را با ژله رنگین کمان ترکیب دادم و به ژله تلفیقی تار و پود تبدیل کردم . این ژله را در هر نوع ظرفی که در دسترس داشته باشید میتوانید براحتی تهیه کنید.

دسر ژله تراریوم



دسر ژله تراریوم
دستور و نکات از بانو مرضیه


 

این دسر را برای تمام مجالس میتوانید تهیه کنید. هر چند که دسر پر کاری هست ، اما به زحمتش می ارزد. این دسر شیک و مجلسی را هم میتوانید در لیوانهای بلند و ساده درست کنید ؛ و هم اینکه در جام های بلند . اگر در جام های بلند که پایه های جام را با هر چیزی که در دسترس داشتید ، تزیین کرده باشید ، برای سفره های عقد هم ، بسیار شیک خواهد شد. هر چند که میتوانید این جام های بلند تزیین شده با مواد تزیینی در دسترس را ، بر سر سفره و میزهای مهمانی و جشنها هم قرار داد و از تزیینات سفره ی تان لذت ببرید. این نوع دسر ، با خود ظرفش سرو میشود. پس انتخاب نوع ظرف هم ، در زیبایی این ژله ی شما تأثیر زیادی خواهد داشت . اگر خواستید که از ظروف پیرکسی که ساده هستند و هیچ طراحی خاصی روی آنها صورت نگرفته، از گذاشتن  حداقل چند شاخه گل طبیعی زیبا و یا یک گلدان گل طبیعی ساده اما زیبا بهره ی بیشتری ببرید.