آموزش طرز
 
تهیه بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده
 
 

آموزش طرز تهیه بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده

 

بيسكوييت آردي خيلي خيلي ساده

 

مناسب واسه كساني كه شيريني هاي ترد دوست دارن

 


روغن مايع ١ليوان

پودر شكر ١ليوان

وانيل شكري ١پاكت كوچك

آرد به اندازه تقريبا ٢.٥تا ٣ ليوان

روي آن پودر قند

روش تهیه

روي سيني فر كاغذ روغني بندازيد

فر رو ١٨٠ درجه گرم كنيد از اونجا كه فر من پخت سريع داره من ١٧٠ درجه گرم كردم

 


وانيل ،روغن ،پودر شكر را باهم ميكس كنين كم كم آرد بريزيد ورز بدين خمير نه سفت نه شُل بايد باشه كف دست يه كم روغن مايع آغشته كرده از خمير گلوله هايي به اندازه دلخواه بردارين هرچي كوچكتر باشه ترد تَر و كريسپي تَر ميشه تو دست گلوله كنين با كف دست فشار بدين كمي پهن شه تو سيني ميچينيم ١٥ دقيقه .....

 

هنر خانم الیسا

 

بقیه در ادامه مطلب 

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

بیسکویت آردی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 615 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه موس لیوانی
 

آموزش طرز تهیه موس لیوانی

 

موس لیوانی


بستی 2 عدد یک لیتری

شیر 1 لیتر

طعم دهنده کرمفیل شیر 3 قاشق

ژلاتین 60 گرم

خامه 1/5 کیلو

ژله اماده توت فرنگی برا رو کاری یک بسته


@cook_10320


طرز تهیه

 

بستنی خامه طعم دهنده کرمفیل شیر (یا دنت موز طعم بستگی به صلیقه داره)با هم مخلوط کرده تا یه دست شود.

شیر را داخل ظرف ریخته و رویه شعله گاز قرار میدهیم تا گرم شود (شیر به نقطه جوش نزدیک باشد)بعدژلاتین را با 100 گرم شکر قاطی کرده و به ان. اضافه میکنیم وهم میزنیم تا زمانی که دونه هایه ژلاتین در داخل شیر خوب حل شود.(در حین اضافه کردن ژلاتین و شکر شعله را کم کنید )

بعد کم کم به مایه اولیه که با هم مخلوط شده اضافه میکنیم و هم میزینم تا مایه یه دست شود.در مرحله ....)

 

 هنر آقای منصور علا الدین

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 787 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه ژله مورب
 

آموزش طرز تهیه ژله مورب

 

ژله مورب


پنج بسته ژله ،ابتدا يه بسته پودر ژله با يه ليوان آبجوش بن ماري کردم وقتی خنک شد يه ليوان بستني وانيلي که شل شدو بهش اضافه کرده ،قالبمو يه کوچولو چرب کردم بعد ژلمو به سمت راست کج کردم گذاشتم داخل فريزر به مدت 10 دقیقه، بعد که گرفت، ژله بعدي رو هم درست کردم و سمت چپ ....

 

 هنر خانم سادات

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

ژله مورب


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 1 402 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه چیزکیک با ژله خورده
 

آموزش طرز تهیه چیزکیک با ژله خورده

 

چیزکیک با ژله خورده


مواد لازم :


200 گرم بیسکویت پتی بور

200 گرم پنیر خامه ای

200 گرم خامه پاستوریزه

100 گرم کره

1 قاشق چایخوری وانیل

1 لیوان سرخالی شکر

1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا

1/2 لیوان آبجوش

1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)


@cook_10320


طرز تهیه :

 

ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید .

بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند .

کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید.

پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید.

یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید.

تکه های ژله رنگی را روی .... .

 

 هنر آقای منصور علا الدین

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 703 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه خاگینه قالبی
 

آموزش طرز تهیه خاگینه قالبی

 

خاگینه قالبی


دوقاشق ارد

دوقاشق ماست

دوعدد تخم مرغ

یه قاشق چای خوری بکینگ پودر وکمی وانیل


همه رو مخلوط میکنیم بعد با قاشق میریزیم توقالبهامون باید ۱/۳از قالبمون رو خالی بذاریم برای پفش دمای فر با ۱۷۰درجه بمدت ۲۰ دقیقه

برای شهدشم یه پیمانه شکر وبا تقریبا یه لیوان اب ویه قاشق چای خوری ابلیمو گذاشتم رواجاق گاز یه خورده که غلیظ‌ شد زعفران رو اضافه کردم گذاشتم سرد شد بعد....

 

 هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خاگینه قالبی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 893 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه مرغ شادی پز
 

آموزش طرز تهیه مرغ شادی پز

 

مرغ شادی پز


مواد لازم:


مرغ یک عدد . دوتا سینه دو تا ران

پیاز ۲عدد بزرگ

سیر ۳حبه

پودر موسیر ۱/۲ قاشق چایخوری

زردچوبه ۲ قاشق چایخوری

نمک مقداری

فلفل سیاه یک قاشق چایخوری سر صاف

چوب دارچین ۱ تیکه متوسط

زعفران ساییده۱/۲قاشق چایخوری

هل ۱/۴قاشق چایخوری

کره ۵۰گرم

روغن جامد مقداری

سس سفید مایونز ۱ قاشق غذاخوری

رب ۲قاشق غداخوری

آب جوش ۵ لیوان پر

آب نارنج ۱/۴ لیوان


طرز تهیه:


ابتدا یه پیاز رو رنده کرده و داخل تابه ریخته پخش میکنیم بعد مرغ ها رو بچینید روش و پیاز بعدی رو روش رنده کنید

سیر رو هم رنده میکنیم داخل مرغ ها

نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه روی مرغ ها میریزیم.

یک قاشق هم روغن بریزید داخلش

در تابه رو بذارید حدود یک ساعت تا با آب پیاز پخته بشه.

بعد توی ظرفی رب + مقداری نمک + هل + زردچوبه + موسیر + فلفل سیاه + آب جوش رو مخلوط کرده تا رب حل شود بهش سس مایونز بزنید

تعجب نکنید اول قرمز بوده بخاطر رب گوجه اما الان رنگش کاملا عوض میشه

حالا با همزن دستی کاملا بزنید تا سس مایونز باز بشه.

بعد مرغ رو با چنگال تست میکنیم

مواظب باشید آروم چنگال رو فرو کنید و از هم باز نشه.

مقداری که هنوز مرغ باقی مونده تا پخته شدنش، ظرف شامل آب و رب و ... رو روی مرغ ها بدید و چوب دارچین رو هم بذارید توی تابه درش رو بذارید تا ۲۰ دقیقه بجوشه.

مرحله بعد توی تابه ای نسوز روغن رو به همراه کره داغ کنید

مرغ هارو بعد از ۲۰دقیقه آروم بیرون بیارید سعی کنید خیلی سسی نباشه چون توی روغن میسوزه و رنگش بد میشه

برای این کار آروم با کفگیر مرغ ها رو بیارید بالا تا سس اضافی آن بریزه داخل تابه و بعد داخل روغن و کره سرخ کنید .

یک طرف مرغ که سرخ شد طرف دیگه مرغ رو هم کمی سرخ میکنیم تا طلایی زیبا بشه

بعد از سرخ شدن بذارید داخل همون تابه قبلی و درش رو ببندید.

بعد از مدتی کوتاه بهش آب نارنج و زعفران سایده شده بزنید دسته های تابه رو نگه دارید تابه رو آروم دورانی تکون بدید تا بدون دخالت قاشق ، سس قاطی بشه و روی مرغ هم سسی بشه.

سعی کنید وقتی مرغتون رو میذارید تا پخته بشه مرغ رو وارونه بذارید مثلا روی مرغ به ته تابه باشه تا بیشتر مزه دار بشه ، طبق عکس من قسمت پایینی

بذارید با شعله متوسط با سس پخته بشه و روغن بندازه و سس غلظت بگیره اما نذارید تموم بشه یا خیلی غلیظ بشه چون موقعی که مرغتون سرد بشه سفت تر میشه پس باید آبکی و غلیظ بشه.

در آخر هم سس رو تست کنید اگه احتمالا ترش نبود و ترش دوست داشته باشید بهش مقداری آب نارنج بریزید.

تمام

در اخر هم داخل ظرفی بکشید و آب مرغ روی مرغ ها بدید و نوش جان کنید.

·این مرغ رو من از خودم ساختم و طبق هیچ دستوری نیست .به نظر من برای مجلس زیباست

دوست داشتید برای مهموناتون درست کنید.

·مقدار ترشی و نمکش رو تست کنید و بسته به سلیقتون میتونید کم یا زیادش کنید.

·در طی پختن مرغ دو الی سه بار در تابه رو که بر میدارید آب مرغ رو روی مرغ بدید تا خشک نشه و مزه دار بشه.

·علت ریختن سس مایونز به رب و آب جوش با تجربه ای که داشتم باعث میشه رنگ مرغتون در آخر نارنجی و زیبا بشه و از حالت.....

 

 هنر خانم شادی

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 497 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ

 

سوسیس مرغ


گوشت سینه مرغ 500 گرم

سیر 3 حبه

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 50 گرم

آرد 75 گرم

شیر خشک 15 گرم

آب 50 گرم

پودر یخ 50 گرم

اسانس دود 2 قطره

ادویه مخصوص:

پودر خردل 4/1 ق چ

پودر زنیان 4/1 ق چ

میخک 1 عدد

فلفل سفید 2/1 ق چ

فلفل قرمز 2/1 ق چ

پودر سیر 1 ق چ

پودر پیاز 1 ق چ

پودر زنجبیل 2/1 ق چ

پودر هل 4/1 ق چ

آویشن 3/1 ق چ

پودر ریشه جور 4/1 ق چ

دارچین 4/1 ق چ

پاپیکا 4/1 ق چ

پودر تخم گشنیز 4/1 ق چ

نمک 2 ق چ


سوسیس مرغ - چهارشنبه 10/6/95


ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می کنیم و مجدد دستگاه را روشن می کنیم. اکنون پودر شیرخشک را به همراه یک عدد تخم مرغ و شکر و آرد و پودر پنیر پارمیزان و در صورت دلخواه 2 قطره اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می کنیم. اکنون روی میز یا سطح کار را دو لایه سلفون می کشیم. حال از قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و از ابتدای سطح سلفون به صورت نواری مواد را روی سلفون ریخته و از لبه ها سلفون را جمع کرده و شروع به رول کردن می کنیم. با استفاده از سوزن جاهایی که هوا گرفته را خالی می کنیم و اکنون حدود 40 تا 50 سانت نخ نسوز را بریده و ابتدای سلفون را گره می زنیم و انتهای رول را باز می گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم. حال به اندازه های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می بندیم. اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می گذاریم به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد. حال سوسیس ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می بندیم و ......

 

عکس هنر کیانای عزیز می باشد 

 

رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از خانم کامیار کارشناس صدا و سیما

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 518 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه سوسیس مرغ بودن بلان
 

آموزش طرز تهیه سوسیس مرغ بودن بلان

 

سوسیس مرغ بودن بلان


مواد اولیه:


نان تست ۳ عدد

شیر۴قاشق غذاخوری

سینه مرغ 1عدد

سفیده تخم مرغ 3عدد

خامه 150گرم

نمک و فلفل قرمز و سیاه آویشن پودر سیر به میزان لازم

 

طرز تهيه:


نون تست رو با شیر کاملا سرد خیس میکنيم

سینه مرغ بدون استخون و چربی رو با سفیده تخم مرغ و نون تست خیس خورده رو با هم میکس میکنیم

خامه سفت شده رو اضافه میکنیم

ادویه نمک قلقل قرمز و سیاه اویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید

و همه رو با هم میکس میکنيد

یه خمیر کاملا صاف و یه دست به دست میاد

میریزيم تو کیسه فریزر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم

سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد رو روی سلفون بریزيد

سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که اب توش نره

بعد از آن با نخ به این صورت در اورید

سوسیس هارو درون قابلمه بریزيد و اب معمولی تو قابلمه بریزيد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند

یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها باالا اب نیایند

شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۶تا ۲۰ دقیقه تا سویس ها بپزند

و بعد .....

 

 رسپی از شف طیبه

 

بقیه در ادامه مطلب


رسپی از شف طیبه

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

سوسیس خانگی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 415 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک شکلاتی  بی بی
 

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی  بی بی

 

کیک شکلاتی بی بی


مواد لازم


آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه

پودر کاکائو نصف پیمانه

بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری

جوش شیرین نصف قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

پودر نسکافه یک قاشق چای خوری

پودر شکر یک و نیم پیمانه

تخم مرغ دو عدد

شیر یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

وانیل نصف قاشق چای خوری

آب جوش نصف پیمانه


روش تهیه


اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه.

حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.

نکته: شکر....

 

هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک شکلاتی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 516 نظر دهید: 0
 
فیلم آموزش طرز
 
تهیه دیزی----Cook 2617
 

فیلم آموزش طرز تهیه دیزی - آقای حمیدرضا رنجبر

 

آقای حمیدرضا رنجبر
 
دانلود–در ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

گوشت سردست گوسفند

نخود

لوبیا سفید

پیاز

گوجه

سیب زمینی

رب

نمک

ادویه

فیلم, آموزش, طرز, تهیه, دیزی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , خانم، آقای، آقای حمیدرضا رنجبر
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 749 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  مهر 1396  »    >
شیدسچپج
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

برترین مطالب

مطالب تصادفی