آموزش طرز
 
تهیه پیراشکی سوسیس
 

آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس

 

پیراشکی سوسیس

 


پودر خمیر ترش نصف قاشق غذاخوری

آب گرم 4/1 پیمانه

آرد سفید 3.5 پیمانه

شیر 1 پیمانه

کره 4/1 پیمانه

نمک 1 قاشق چای خوری

سوسیس 400 گرم

قارچ 6 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده 2 قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن


برای تهیه پیراشکی در ابتدا پودر خمیر ترش را در آب گرم بریزید و سپس به آن 1 قاشق غذا خوری آرد و 1 قاشق چای خوری نمک اضافه نمایید سپس شیر و کره را با مواد بالا مخلوط نمایید آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیر به دستان شما نچسبد روی خمیر پارچه ی نم داری بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند سوسیس های خرد شده و قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای را در روغن سرخ کنید .از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک بر دارید و با وردنه آن را صاف نمایید و از مواد آماده شده به اندازه ی 1.5 قاشق غذا خوری در داخل آن قرار دهید چهار گوشه ی خمیر را روی هم بگذارید تا پیراشکی به صورت یک بقچه درآید آن گاه پیراشکی ها را در روغن سرخ نمایید.

 


خمیر پیراشکی فوق العاده خودم پز


خمیر پیراشکی نوع دوم


در ابتدا یک قاشق خمیرمایه رو با با دو قاشق آب ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بذاریدش کنار.

در مرحله دوم در کاسه ای یک پیمانه ماست رو با دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر به دو عدد تخم مرغ , یک قاشق سوپخوری شکر و 3 قاشق سوپخوری روغن مایع اضافه کنید و با هم زن فقط در حد مخلوط شدن بزنیدش.در این لحظه مخلوط ماست و سپس خمیرمایه را به ظرف حاوی تخم مرغ اضافه کنید. در مرحله آخر 3 الی 4 پیمانه آرد رو با یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مایه اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیاید.

خمیر را بمدت دو ساعت .....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پیراشکی سوسیس

خمیر پیراشکی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 151 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)
 
 

آموزش طرز تهیه پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه)

 


مواد لازم


پیاز 1عدد

سیر 1 حبه

گوشت چرخ کرده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت پیمانه


طرز تهیه


پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج ب.....

 

 هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پلوی علی پاشا


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 128 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه کیک هویج
 

آموزش طرز تهیه کیک هویج

 

طرز تهیه کیک هویج


مواد لازم: 3 عدد

شکر: 1 پیمانه

شیر: یک دوم پیمانه

وانیل: یک سوم ق.چ

روغن مایع: یک دوم پیمانه

خامه صبحانه: 60 گرم

شیر: یک دوم پیمانه

هویج رنده شده: 1 عدد بزرگ

آرد: 2 پیمانه سر پر

بیکینگ پودر: یک و نیم ق.م

گلاب: 1 ق.غ


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده سپس خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.بعد شیر و روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید،هویج رنده شده و گلاب را اضافه کرده و با لیستک آرام آرام هم بزنید بعد از اینکه مواد یکدست شد در قالب ریخته و در فر با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه تا یکساعت گذاشته تا بپزد.

(من فرم از 170 شروع میشه روی 170 گذاشتم بعد از ...

نوش جان

 

 هنر خانم مرضیه

 

بقیه در ادامه مطلب


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10330

کیک هویج


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 134 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوا کدو حلوایی
 

آموزش طرز تهیه حلوا کدو حلوایی

 

حلوا کدو حلوایی


مواد لازم؛


آرد یک لیوان

شیر دو لیوان

شکر یک و نیم لیوان

کره صد گرم

روغن جامد یک قاشق

روغن مایع یک چهارم لیوان

نصف کدوی کوچک

هل و دارچین و زعفران به میزان دلخواه

 

کدو را با پوست تیکه تیکه کنید و داخل کمی اب بزارید تا کاملا بپزه، بعد کاملا لهش کنید تا به صورت پوره در بیاد آرد رو داخل ظرفی بریزید وبا شعله کم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد روغن و کره رو اضافه کنید و تفت بدید ، کدو رو هم داخل کمی روغن تفت بدید و به آرد و روغن تفت داده شده اضافه کنید، در انتها.....

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

حلوای کدو حلوایی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 207 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه شیرینی قبرسی
 

آموزش طرز تهیه شیرینی قبرسی

 

شیرینی قبرسی


موادلازم:


3 عدد تخم مرغ

یک چهارم پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن مایع

1 پیمانه آرد سوخاری (خونگی و بدون ادویه)

1 پیمانه پودرنارگیل

2 ق چ بکینگ پودر

1 ق چ‌ وانیل

نصف پیمانه گردو آسیاب شده

برای شربت:

2 پیمانه شکر

دو نیم پیمانه آب

برای کرم:

1 لیتر شیر

1 پیمانه آرد

نصف پیمانه شکر

1 ق چ وانیل

1 ق غ کره


طرزتهیه:


اول شربت رو آماده میکنیم و کنار میذاریم تا سرد بشه

تخم مرغ و شکر رو خوب میزنیم

بعد روغن مایع رو میریزم و بعد از کمی هم زدن بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم

مایه ی کیک رو داخل ظرف پیرکس چرب شده میریزیم و داخل فر 160 درجه ی گرم میگذاریم بپزه، حدود 25-30 دقیقه از فر که خارج کردیم شربت سرد رو بهش اضافه میکنیم و کنار میگذاریم


در ظرفی دیگر جز کره و وانیل همه ی مواد رو روی حرارت ملایم هم میزنیم و میپزیم، (از روی حرارت که خواستین بردارین کره و وانیل رو اضافه‌ کنید)

کرم آماده رو روی کیک میریزیم و روی کرم پودر نارگیل رو پخش میکنیم و حدود 3-4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم و بعد برش میزنیم و تزیین میکنیم

 

سهیلا: ارد سوخا ی رو با نون باگت درست کردم خشک کردم و اسیابش کردم و از الک ردش کردم. بعد شکر برا شیره که دو پیمانه گفته بود رو یک و نیم پیمانه ریختم. ابش رو هم یه مقدار کم کردم. گردو رو هم که تو دستور .....

 

هنر خانم قاصدک

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

شیرینی قبرسی
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 150 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه پاستا پیراشکی
 

آموزش طرز تهیه پاستا پیراشکی

 

پاستا پیراشکی


مواد لازم خمیر پیراشکی

دو لیوان آرد سفید

یک قاشق روغن مایع

کمی نمک

یک قاشق غذاخوری مایه خمیر را به همراه یک لیوان آب خوب خمیر کرده و تا حدی آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه پلاستیک بکشید بذارید کنار حالا مواد میانی پیراشکی که همون ماکارونی هست که همیشه درست می کنیم و من بهش فلفل دلمه و قارچ و پنیر پیتزا اضافه کردم و بعد از دم کشیدنش البته لازم نیست زیاد بپزه چون به همراه خمیر بعدا در فر پخت خودش و کامل می کنه حالا خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد ماکارونی داخل اون بریزید و به دلخواه خودتون خمیر را شکل بدین و در سینی فر که چربش کردین بذارین و یک زرده تخم مرغ را بهم زده روی پیراشکی ....

 

هنر خانم منا

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

پاستا پیراشکی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 117 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه حلوای شیر
 

 

حلوای شیر


آرد تفت داده شده ۲۵۰ گرم

کره مخلوط با روغن مایع ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت حلوا شیر

شیر ۲ لیوان

شکر ۲۰۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه


۱- آرد را تفت دهید تا حدی که رنگ آن به میزاند لخواه تیره شود.

۲- برای امتحان رنگ حلوا، یک قاشق از آرد تفت داده شده را با شربت آماده مخلوط کنید در صورتی که به رنگ دلخواه در آمد از حرارت بردارید؛ در غیر این صورت به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ مورد نظر (زعفرانی) برسد.

۳- کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا مواد به خورد هم بروند و عطر آن بلند شود.

۴- حلوا را از حرارت بردارید. بلافاصله شربت سرد را به تدریج به مواد اضافه کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. بعد از سرد شدن حلوا را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه بریزید و داخل کاغذهای مخصوص حلوا تزیین کنید.

۵- طرز تهیه شربت :......

 

 هنر خانم یاس

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

حلوای شیر


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 115 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا
 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

آموزش طرز تهیه خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا

 

خمیر جادویی (خمیر همه کاره) برای تهیه خمیر پیتزا


سیده زینب:


مواد لازم

 

آرد ۳ لیوان

خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

شیر یا آب ۱ لیوان

روغن ۶ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه


۱- خمیر مایه، شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند (کف کند).

۲- تخم مرغ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید)، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

۶- نکته: این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها، پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است

برای پیتزا حرارت.....

 

هنر خانم سیده زینب

 

 بقیه در ادامه مطلب

 

کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

خمیر جادویی


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 495 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 
تهیه اشترودل گوشت
 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

آموزش طرز تهیه اشترودل گوشت

 

اشترودل گوشت


مواد لازم

پودر خمیرترش 1 ق چ

شکر 1 ق چ

آب یک دوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

شیرگرم 1 پیمانه گرمیش مقداری باشه که دستو نسوزونه

روغن مایع یک دوم پیمانه

آرد 4 پیمانه یا بیشتر

نمک یک دوم ق چ


پودر خمیر ترش و شکر و آب را داخل ظرف مخلوط میکنیم در ظرف را میزاریم تا پودر خمیر ترش عمل کند بعد داخل ظرف دیگه تخم مرع شیر گرم روغن مایع را به ترتیب میریزیم و با هم مخلوط میکنیم، بعد خمیر ترش عمل اومده رو به مواد اضافه میکنیم بعد نمک و آرد الک شده را اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد. بعد خوب ورز میدیم، یک ساعت روش رو میپوشونیم تا حجم آن دو برابر شود، بعد پهن میکنم و داخلش مواد گوشتی رو و روی مواد گوشتی پنیر پیتزا میریزیم و مانند تصویر میپیچیم. داخل سینی فر .....

 

 هنر آقای ابوالفضل

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

اشترودل گوشت
ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 89 نظر دهید: 0
 
آموزش طرز
 

 تهیه کیک بدون فر
 

آموزش طرز تهیه کیک بدون فر

 

 

کیک بدون فر

 

شکر یک لیوان

تخم مرغ سه عدد

وانیل مقداری

بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آرد دو لیوان

کره نصف لیوان

شیر نصف لیوان


تخم مرغ با همزن برقی میزنیم با وانیل پنج شیش دقیقه تا کف کنه و سفید شه بعدش شکر رو اضافه میکنیم دوباره میزنیم، کره آب شده

و بعدش شیر اضافه میکنیم سپس آرد و بیکینگ پودر مایه کیک رو ریختم تو قابلمه تفلون و زیرش رو شعله پخش کن گذاشتم و دمکنی زدم بیست دقیقه پختنش زمان برد روش هم سس شکلات تلخ ریختم


سس شکلات تلخ

 

سس شکلات تلخ برای روی کیک

سه قاشق غذاخوری شیر خشک

یک قاشق ....


 

هنر خانم نیلوفر

 

بقیه در ادامه مطلب

 


کلیپ، رسپی و دستورات امتحان شده

کانال محفل آشپزی سنتی و مدرن

@cook_10320

کیک بدون فر


ادامه مطلب
نویسنده: امیر هاشمی بازدیدها: 125 نظر دهید: 0

تقویم

<    «  بهمن 1395  »    >
شیدسچپج
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

برترین مطالب

مطالب تصادفی