امروز: یکشنبه، 27 آبان 1397

دانلود فیلم و کلیپ رایگان آشپزی

سایت آشپزی سنتی و مدرن

www.10320.ir

فیلم آموزش طرز تهیه خورشت قیمه با آلو و دم نوش

فیلم آموزش طرز
 
تهیه خورشت قیمه با آلو و دم نوش-----Cook 1317
 

فیلم آموزش طرز تهیه خورشت قیمه با آلو و دم نوش

 

معصومه عیوضی
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

پنیر تافو

لپه

پیاز

روغن

سیب زمینی

آلو خورشتی

رب

دارچین

زعفران

زردچوبه

نمک

فلفل

دم نوش

برگ به لیمو

هل سبز

برگه پرتقال

بهارنارنج

 
 
فیلم, آموزش ,طرز ,تهیه ,خورشت ,قیمه , آلو, دم نوش, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , معصومه عیوضی

فیلم آموزش طرز تهیه باقلوا بکاج و باقلوای کاهی و باقلوای یبرق (لبنانی)

فیلم آموزش طرز
 
تهیه باقلوا بکاج و باقلوای کاهی و باقلوای یبرق (لبنانی)----Cook 1316
 

فیلم آموزش طرز تهیه باقلوا بکاج و باقلوای کاهی و باقلوای یبرق (لبنانی)

 

امیر شیخ رضایی
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

خمیر هزارلایه

پودر بادام یا پسته

پودر شکر

پودر هل

روغن جامد

مواد شربت باقلوا

شکر

آب

جوهر لیمو

زعفران

 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه ,باقلوا ,بکاج, لبنانی , طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , امیر شیخ رضایی,لبنانی ,کاهی ,  یبرق

دسته بندی: کیک و شیرینی
تاریخ: 30 ارد 1394 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه کالزونه (پیتزای بسته) مرغ و بادمجان

فیلم آموزش طرز
 
تهیه کالزونه (پیتزای بسته) مرغ و بادمجان----Cook 1315
 

فیلم آموزش طرز تهیه کالزونه (پیتزای بسته) مرغ و بادمجان

 

مریم صرافها
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 
 

مواد لازم

مایع خمیر

آب

شکر

شیر

آرد

نمک

روغن

زرده تخم مرغ

کنجد

مواد داخل

سینه مرغ

بادمجان

فلفل دلمه ای

سیر

پیاز

جعفری

نمک

فلفل

زردچوبه

پنیر پیتزا

 
 
فیلم ,آموزش ,طرز, تهیه ,کالزونه ,پیتزای بسته, مرغ, بادمجان, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , مریم صرافها

فیلم آموزش طرز تهیه کیک سیب و شاتوت

فیلم آموزش طرز
 
تهیه کیک سیب و شاتوت----Cook 1314
 

فیلم آموزش طرز تهیه کیک سیب و شاتوت

 

راضیه احدی
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

کره

شکر

تخم مرغ

سیب

شاتوت

آرد

وانیل یا رنده پوست پرتقال

دارچین

بکینگ پودر

 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه ,کیک, سیب , شاتوت, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , راضیه احدی

فیلم آموزش طرز تهیه حلوای گردویی

فیلم آموزش طرز
 
تهیه حلوای گردویی------Cook 1313
 

فیلم آموزش طرز تهیه حلوای گردویی

 

مریم صرافها
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

آرد

شکر

آب

روغن مایع

کره

هل سائیده

گلاب

گردو

زعفران

 
 
 
فیلم ,آموزش ,طرز ,تهیه, حلوای, گردویی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , مریم صرافها

کتاب آشپزی (انگلیسی) Cooking Basics For Dummies by Bryan Miller , Marie Rama

کتاب آشپزی (انگلیسی)
 
Cooking Basics For Dummies by Bryan Miller , Marie Rama
 
 

کتاب آشپزی (انگلیسی) Cooking Basics For Dummies by Bryan Miller , Marie Rama

 

Contents at a Glance

Introduction ................................................................ 1

Part I: Go On In — It’s Only the Kitchen ....................... 7

Chapter 1: Cooking with Confidence ...............................................................................9

Chapter 2: Investing in the Essential Tools ..................................................................25

Chapter 3: The Bare Necessities: Stocking Your Pantry and Fridge .........................41

Part II: Know Your Techniques .................................... 61

Chapter 4: The Cutting Edge: Working with Knives ....................................................63

Chapter 5: Boiling, Poaching, and Steaming .................................................................79

Chapter 6: Sautéing ..........................................................................................................91

Chapter 7: Braising and Stewing: Slow and Seductive ..............................................103

Chapter 8: Roasting Poultry, Meats, and Veggies ......................................................113

Chapter 9: Coals and Coils: Grilling and Broiling .......................................................139

Chapter 10: Baking Basics.............................................................................................157

Part III: Expand Your Repertoire ............................... 181

Chapter 11: Mastering Breakfast ..................................................................................183

Chapter 12: Super Soups and Savory Salads ..............................................................201

Chapter 13: From Sides to Mains: Great Grains .........................................................227

Chapter 14: Making Sensational Sauces: Fear No More ............................................247

Chapter 15: Sweet Dreams ............................................................................................263

Part IV: Now You’re Cooking! Real Menus

for Real Life ............................................................ 283

Chapter 16: Taking It Easy with One-Pot Meals .........................................................285

Chapter 17: Making More (and Better) for Less ........................................................299

Chapter 18: When You Want to Impress .....................................................................311

Chapter 19: Would I Serve You Leftovers? This Is My Latest Creation! .................331

Chapter 20: Summertime Soirees.................................................................................347

Chapter 21: Feeding Holiday Hordes: Festive Winter Menus ...................................361

Part V: The Part of Tens ........................................... 383

Chapter 22: Ten Common Cooking Disasters and How to Deal with Them ...........385

Chapter 23: Ten Ways to Think Like a Chef................................................................393

Chapter 24: Ten Ways to Cook for Good Health ........................................................397

 

 

Appendix A: Glossary of 100 (Plus) Common

 

 

 

Recipes at a Glance

Breakfasts

Bacon and Cheese Strata ..............................................................................................197

Berry Good Muffins .......................................................................................................200

Fabulous French Toast ..................................................................................................198

Mushroom-Swiss Frittata ..............................................................................................196

Omelet with Herbs .........................................................................................................194

Perfect Pancakes ............................................................................................................199

Scrambled Eggs ................................................................................................................24

Breads

Chocolate Chip Banana Bread .....................................................................................180

Cornbread for Stuffing ...................................................................................................375

French Baguette .............................................................................................................176

Multigrain Loaf ...............................................................................................................178

Appetizers

Apple Curry Dip .............................................................................................................370

Fresh Tomato Quesadillas ............................................................................................326

Warm Artichoke-Spinach Dip .......................................................................................369

Soups

Carrot Soup with Dill .....................................................................................................217

Chicken Noodle Soup ....................................................................................................220

Cream of Potato Soup....................................................................................................218

French Onion Soup ........................................................................................................221

Mediterranean Seafood Stew ........................................................................................111

Old-Fashioned Beef Stew ..............................................................................................110

Pasta and Bean Soup .....................................................................................................339

Southwestern Chili ........................................................................................................305

Tomato Soup ..................................................................................................................219

Salads

All-American Coleslaw...................................................................................................355

Avocado and Tomato Salad ..........................................................................................324

Bell Pepper-Rice Salad...................................................................................................215

Broccoli Salad with Warm Bacon Dressing ................................................................223

Cherry Tomato and Feta Cheese Salad .......................................................................215

Chicken, Avocado, and Red Onion Salad ....................................................................344

Cucumber-Dill Salad ......................................................................................................215

Easy Egg Salad ..................................................................................................................87

Easy Mixed Green Salad ................................................................................................222

French Potato Salad.......................................................................................................225

Fruit Salsa .......................................................................................................................216

Garbanzo Bean Toss ......................................................................................................216

Grilled Vegetable Platter with Fresh Pesto.................................................................216

Layered Cheese and Vegetable Salad ..........................................................................216

Pasta Medley Salad ........................................................................................................216

Tabbouleh Salad ............................................................................................................241

Three-Berry Dessert Salad ............................................................................................216

Tomato, Red Onion, and Basil Salad ...........................................................................215

Tuscan Bread Salad .......................................................................................................325

Main Dishes

Barbecued Chicken ........................................................................................................150

Beer-Braised Beef with Onions ....................................................................................107

Broiled Skirt Steak, Cajun Style ....................................................................................327

Chicken and Biscuit Pot Pie ..........................................................................................290

Chicken and Grilled Vegetable Wrap ..........................................................................342

Glazed Leg of Lamb with Pan Gravy and Red Currant Glaze ...................................136

Grilled Pork Tenderloin ................................................................................................153

Grilled Shrimp Skewers .................................................................................................155

Grilled Tuna with Niçoise Dressing .............................................................................156

Homestyle Macaroni and Cheese ................................................................................296

Hungry Family Lasagna .................................................................................................294

Lamb Curry .....................................................................................................................340

Lemon-Rubbed Chicken with Rosemary .....................................................................101

Osso Buco .......................................................................................................................320

Penne with Parmesan Cheese and Basil .....................................................................245

The Perfect Hamburger .................................................................................................149

The Perfect Steak ...........................................................................................................152

Poached Salmon Steaks with Béarnaise Sauce ............................................................90

Pork and Noodle Stir-Fry ...............................................................................................345

Pot Roast with Vegetables ............................................................................................108

Roast Loin of Pork .........................................................................................................130

Roasted Chicken ............................................................................................................128

Roasted Fillet of Beef .....................................................................................................127

Roasted Pork Ribs with Country Barbecue Sauce .....................................................132

Roasted Turkey ..............................................................................................................371

Salmon Marinated in Ginger and Cilantro ..................................................................319

Sautéed Chicken Breasts with Tomatoes and Thyme ...............................................100

Shepherd’s Pie................................................................................................................292

Slow Cooker Ratatouille ................................................................................................289

Smoked Ham with Apricot Glaze .................................................................................134

Smoked Pork with Winter Vegetables .........................................................................337

Smoked Pork Hash .........................................................................................................338

Snapper Fillets with Tomatoes.....................................................................................330

Spaghetti with Quick Fresh Tomato Sauce .................................................................244

Spanish Paella ................................................................................................................298

Steak au Poivre ...............................................................................................................102

Summer Veggie Burger ..................................................................................................353

Taco Casserole ...............................................................................................................293

Tuna Steaks with Ginger-Chili Glaze ..............................................................................99

Vegetables and Side Dishes

Basic Rice Pilaf ...............................................................................................................238

Basic Wild Rice ...............................................................................................................240

Braised Cabbage with Apples and Caraway ...............................................................322

Converted Rice ...............................................................................................................237

Cornbread, Sausage, and Apple Stuffing .....................................................................374

Crispy Roasted Root Vegetables..................................................................................137

Garlic-Grilled Portobello Mushrooms .........................................................................151

Green Beans with Shallots ............................................................................................377

Homemade Mashed Potatoes .........................................................................................88

Indian Rice with Ginger, Walnuts, and Raisins...........................................................328

Lentils with Balsamic Vinegar ......................................................................................307

Mixed Vegetables Italian Style .....................................................................................306

Perfect Corn on the Cob ...............................................................................................354

Polenta with Herbs ........................................................................................................242

Quinoa Pilaf ....................................................................................................................243

Risotto .............................................................................................................................239

Roasted Summer Vegetables ........................................................................................138

Rum-Baked Sweet Potatoes ..........................................................................................378

Sautéed Skillet Potatoes ..................................................................................................97

Southern Fried Grits ......................................................................................................154

Spanish Rice ...................................................................................................................309

Steamed Broccoli with Lemon Butter ...........................................................................89

White Beans with Tomatoes and Thyme ....................................................................308

Sauces, Dressings, and Garnishes

Béarnaise Sauce .............................................................................................................257

Béchamel ........................................................................................................................254

Blender Dill Sauce ..........................................................................................................251

Blender Salsa Verde.......................................................................................................252

Caramel Sauce ................................................................................................................261

Cracklin’ Hot Fudge Sauce ............................................................................................260

Fresh Cranberry-Orange Relish with Walnuts ...........................................................376

Fresh Summer Pesto Sauce ..........................................................................................258

Fresh Strawberry Sauce ................................................................................................262

Gremolata .......................................................................................................................321

Hollandaise .....................................................................................................................256

Homemade Ranch Dressing..........................................................................................226

Madeira Pan Gravy ........................................................................................................372

Mint Mango Sauce ..........................................................................................................252

Red Onion and Mango Chutney ...................................................................................341

Red Pepper Purée ............................................................................................................98

Sour Cream and Watercress Sauce..............................................................................252

Vanilla Custard Sauce....................................................................................................259

Velouté ............................................................................................................................255

Vinaigrette Dressing ......................................................................................................224

Warm Blueberry Sauce..................................................................................................329

Whipped Cream .............................................................................................................260

Sweets and Desserts

Apple-Pear Crisp ............................................................................................................278

Apple Pie .........................................................................................................................172

Basic Pastry Crust .........................................................................................................171

Chocolate Mousse .........................................................................................................271

Divine Brownies .............................................................................................................280

Double Chocolate Pudding ...........................................................................................270

Free-Form Fresh Fruit Tart ...........................................................................................276

Homey Rice Pudding .....................................................................................................269

Lemon and Chocolate Tart ...........................................................................................323

Lemon Bars .....................................................................................................................281

Lemon Granité ................................................................................................................273

Lime Ice Cream ...............................................................................................................272

Old-Fashioned Chocolate Chip Cookies ......................................................................279

Peach-Blueberry Cobbler ..............................................................................................274

Perfect Chocolate Cake .................................................................................................173

Praline Pumpkin Pie ......................................................................................................379

Red, White, and Blue Berry Shortcake ........................................................................356

Rosy Red Velvet Cupcakes ...........................................................................................174

Tiramisù ..........................................................................................................................282

Beverages

Eggnog .............................................................................................................................380

Warm Red Wine and Orange Punch ............................................................................381

Sparkling Sangria ...........................................................................................................360

Strawberry Lemonade ...................................................................................................358

Summer Berry Smoothie ...............................................................................................359

 

دانلوددر ادامه مطلب

 

 

کتاب آشپزی (انگلیسی) Cooking Basics For Dummies by Bryan Miller , Marie Rama, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , 

دسته بندی: کتاب و مجله
تاریخ: 26 ارد 1394 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو

فیلم آموزش طرز
 
تهیه دلمه برگ مو----Cook 1312
 

فیلم آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو

 

سید مهدی حسینی
 
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

برگ مو

گوشت

پیاز

برنج

لپه

زردچوبه

روغن

نمک

فلفل

سبزی (نعنا، تره، جعفری، ترخان، مرزه، پیازچه و سیر)

 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه ,دلمه, برگ مو, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , سید مهدی حسینی

دسته بندی: غذا
تاریخ: 26 ارد 1394 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی

فیلم آموزش طرز تهیه ته چین مرغ و آموزش درست گل رز با خیار - پری ناز گل آور

فیلم آموزش طرز
 
تهیه ته چین مرغ و آموزش درست گل رز با خیار-----Cook 1311
 

فیلم آموزش طرز تهیه ته چین مرغ و آموزش درست گل رز با خیار - پری ناز گل آور

 

پری ناز گل آور
 
دانلوددر ادامه مطلب
 

مواد لازم

برنج

مرغ

زرده تخم مرغ

ماست

روغن مایع

زعفران

خلال بادام

خلال پسته

زرشک

نمک

 
 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه, ته چین ,مرغ, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , پری ناز گل آور

فیلم آموزش طرز تهیه کباب یونانی و سالاد یونانی و پیش غذای فرانسوی

فیلم آموزش طرز
 
تهیه کباب یونانی و سالاد یونانی و پیش غذای (سوپ کاهو) فرانسوی----Cook 1310
 

فیلم آموزش طرز تهیه کباب یونانی و سالاد یونانی و پیش غذای فرانسوی

 

حسینی
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم کباب یونانی

گوشت چرخ کرده

پیاز

سیر

پودر سوخاری

سبزی معطر

پوست لیمو

نمک

فلفل

روغن

سالاد یونانی

خیار

تربچه

فلفل دلمه ای

کدو

گوجه فرنگی گیلاسی

سیب زمینی

نمک

فلفل

روغن زیتون

سرکه

پیش غذای فرانسوی (پتاژ یا سوپ کاهو)

کره

آرد سفید

شیر

آب مرغ

کاهو

پنیر پیتزا

 
 
 
 
فیلم, آموزش, طرز, تهیه ,کباب, یونانی ,سالاد, یونانی ,پیش غذای, فرانسوی, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , حسینی

فیلم آموزش طرز تهیه تزئین کیک به شکل سبد گل

فیلم آموزش طرز
 
تهیه تزئین کیک به شکل سبد گل----Cook 1309
 

فیلم آموزش طرز تهیه تزئین کیک به شکل سبد گل

 

اکبر موسی زاده
 
دانلوددر ادامه مطلب
 
 

مواد لازم

کیک اسفنجی

گردو خرد شده

موز خرد شده

خامه فرم گرفته

زعفران

پودر کاکائو

 
 
 فیلم ,آموزش, طرز, تهیه ,تزئین ,کیک , شکل ,سبد گل, طرز تهیه , کلیپ , کلیپ تصویری , رایگان , دانلود , میوه آرایی , حکاکی روی میوه , فیلم آشپزی , آشپزی , اکبر موسی زاده

دسته بندی: کیک و شیرینی
تاریخ: 25 ارد 1394 نظرات: 0 نویسنده: امیر هاشمی